ALANYA ADLİYESİ
Tayinle Alanya'dan ayrılan Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları Onuruna Veda Programı Düzenlendi

    Alanya Adliyesinde görev yapmakta iken Hâkimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesinin 13.06.2024 tarih ve 820 sayılı kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanmaları nedeniyle 26.06.2024 tarihinde veda programı düzenlendi.

    Alanya Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcımız sayın Celal TEKİN, Adalet Komisyonu Başkanımız sayın Erhan YILMAZ ile çok sayıda Hâkim ve Cumhuriyet Savcısı katıldı.

    Adliyemizdeki görev süreleri dolan Cumhuriyet Savcıları Altan ŞAHİN, Ali TÜRK, Devran GÜNDAY, Sertaç SARIKAYA, Sibel YILMAZ, Osman Burak TÜRKMEN, Ercivan ÇELİK, Neşe KIYAR, Yunus BİÇAKÇI, Faruk EKER, Kamil Buğra KAHRAMAN, Orhan KILIÇGİL, Yunus Emre YILDIRIM ve Hâkimler Ali  ÜSTÜNER, Yasemen GÜNDAY, Mehmet MÜLHİM, Ömer ERDÖNMEZ, Bahar Çimen KILIÇGİL, Nevruz Sönmez ULUTAŞ, Serap KAHRAMAN, Ayşe ERTUĞRAL, Rabia Nur KARAGÖZ GÜLTEPE, Kübra MERAL, Alper UTKU, Yeşim YILDIRIM, Artunç KIYAR, Fatma Nur DURAN COŞKUN, Osman Nuri KENDİRCİ, Sema TARKAN, Sefa TARKAN'a görev sürelerindeki özverili ve uyumlu çalışmalarından dolayı   ayrı ayrı teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcımız ve Adalet Komisyonu Başkanımız, kendilerine yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundular.

    Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve plaket takdimleri ile program sona erdi.