ALANYA ADLİYESİ
SÖZLEŞMELİ İNFAZ VE KORUMA MEMURLUĞU ADAYLARININ BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU

T.C.

ALANYA

ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ

ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

 

SÖZLEŞMELİ İNFAZ VE KORUMA MEMURLUĞU ADAYLARININ BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU

 

 

 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün 02.03.2022 tarihli ve E-18514707-902.01-1700/29597  sayılı  ilanına istinaden Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu 12 adet Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru (Erkek) ve 4 adet Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru (Kadın) pozisyonlarına istihdam edilecek sözleşmeli personelin uygulama ve sözlü sınavlarının yapılması için Adalet Komisyonu Başkanlığımıza sınav izni verilmiştir.

Boy ve kilo ölçüm sonuçları ile sözlü sınavına katılacak adayların sorgu ekranı aşağıda belirtilmiş olup, sözlü sınava katılacak adayların  22 Nisan 2022  Cuma günü saat 10:00’da  kimlik belgeleri ve HES kodları ile birlikte Alanya Adliyesi A Blok 8. Kat Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sözlü sınavlara katılacak adayların COVID 19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında kapalı alanlarda maskeli ve sosyal mesafe kurallarına uyarak hareket etmeleri gerekmektedir.

 

BOY KİLO ÖLÇÜMÜNDE BAŞARILI OLAN ADAYLARIN BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE HAZIR OLMALARI, BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE HAZIR OLMAYANLARIN SÖZLÜ SINAVA ALINMAYACAKLARI İLANEN TEBLİĞ OLUNUR.   

 

Bu duyurumuz ilan mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

SÖZLEŞMELİ İNFAZ VE KORUMA MEMURLUĞU BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ SONUÇLARI (KADIN) 

SÖZLEŞMELİ İNFAZ VE KORUMA MEMURLUĞU BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ SONUÇLARI (ERKEK)