ALANYA ADLİYESİ
Adliyemizde Çevre Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi

     Personel Genel Müdürlüğümüzün "Hepimizin Bir Dünyası Var Temalı Türkiye Çevre Haftası Kutlamaları" konulu yazısı doğrultusunda çevre bilincinin artırılması ve doğal kaynakların korunması hususlarında farkındalık oluşturmak amacıyla 07.06.2024 tarihinde Adliyemizde seminer düzenlendi.

     Alanya Adliyesi Konferans salonunda düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Celal TEKİN, Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Erhan YILMAZ, Hakimlerimiz, Cumhuriyet Savcılarımız ile çok sayıda personelimiz katıldı.

     İlgili seminer kapsamında Alanya Adliyesinde görev yapan yargı çalışanları ve ailelerinin katılımı ile "Çevre Günü" temalı resim yarışması düzenlendi. Çizilen resimler seminer öncesi katılımcıların beğenisine sunuldu.

     Cumhuriyet Başsavcımız Celal TEKİN'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program "Yeşil Adliye" konulu seminerin düzenlenmesinin ve konu ile ilgili sunumun yapılması akabinde resim yarışmasına katılan ve yarışmayı kazanan Yazı İşleri Müdürü Arzu Göksu ÇİF, Zabıt Katibi Ebru DALAR, Zabıt Katibi Tuğba KAYA ve oğlu Kerem KAYA'ya başarı ödülleri takdim edilerek sona erdi.